De VrijGezelligDag!

Afgelopen zondag was het dan zover. De vrijgezellendag. Er was ons gezegd om 12u klaar te staan. Verder wisten we nog van niks. Daar zaten we dan, hele ochtend voor het raam naar buiten te loeren. Om 10u ’s ochtends kwamen er al verschillende vrienden met de auto langsgereden, Betrapt!

Om 12u was er nog niemand te bekennen.. om kwart over 12 ook nog niet.. Mijn familie kwam langs en zeiden dat we moesten verzamelen bij de molen bij ons in de buurt. Na whats app contact met een vriendin bleek dat wij moesten blijven zitten waar we zaten. En om half 1 was het dan zover, er kwam een auto de oprit opgereden. We moesten meekomen. Eenmaal aangekomen bij de molen bleek de tafel prachtig te zijn gedekt en vol te staan met lekkers! Had ik even geluk, de mooiste en lekkerst uitziende tafel was voor de dames. Alhoewel de lunch van de jongens er ook heerlijk uitzag, bolletjes met een kop soep. De jongens hadden haast, het eten moest snel gegeten worden want zij moesten met de fiets verder..

Ik bleek goed te hebben gegokt, de jongens gingen karten. Maar daar bleef het niet bij, er stond René ook nog een flinke survivaltocht te wachten. Na de heerlijke high tea van de dames stond er nog wat op het programma, maar wat..? Ze wilden nog niks zeggen. Tafels werden versleept naar de andere kant van de zaal en in een groot vierkant gezet. Daarna kreeg ik één hint, we zouden iets creatiefs gaan doen! Nou toen werd ik al helemaal blij! Het maakte niet meer uit wat.

En daar kwam een auto aangereden, een vrouw stapte uit en sjouwde twee grote dozen naar binnen.. Toen ze ook nog met een grote boodschappentas kwam aanlopen werd het duidelijk, er staken allemaal prachtige bloemen uit. We gingen bloemschikken! Mijn dag kon niet meer stuk. Uit de dozen kwamen prachtige grote flesachtige vazen. Om de hals van de vaas werd een stuk oase gedaan. Daarop kon een bloemstuk worden gemaakt. Een vriendin had nog onthouden dat ik gek ben op gipskruid, dus de workshop leidster had een super grote bos gipskruid meegenomen. Het was zo leuk om te doen en zo mindful! Ik geloof dat iedereen ervan heeft genoten. We hebben een prachtig aandenken aan deze mooie dag overgehouden. En alsof ik nog niet genoeg verwend was, kreeg ik ook nog een heel schattig klein bruidsboeketje dat de leidster ter plekke had gemaakt.
vrijgezellendag bloemen De vaas helemaal links, met dat hoge gipskruid is van mij. Lang niet zo mooi als dat van de rest, maar ik word er helemaal blij van.

Maar na het bloemschikken was de dag nog niet om! We gingen de auto in.. maar waar naartoe? Richting de stad. Na het afleveren van de bloemen parkeerden we in de stad. Bij ons favoriete restaurant werden we weer met de jongens herenigd en hebben we heerlijk gegeten. Het was een dag om nooit te vergeten. De hele dag liep ik rond met een warm gevoel. Heel dankbaar voor al die lieve mensen om ons heen. Het was zo bijzonder, dat zo’n mooie dag helemaal speciaal voor ons is geregeld! We kunnen alleen maar hopen dat de Grote Dag net zo mooi wordt. Maar dit pakt niemand meer van ons af!

Heel erg bedankt allemaal!

Een reactie plaatsen